Winterschilder

Zoekt u een winterschilder? De Bresser is dé winterschilder voor vastgoedpanden, monumentale panden en luxe villabouw. In de winter loont het om een schilder van de Bresser in te huren voor diverse schilderwerkzaamheden, want wij werken het hele jaar door! Bent u benieuwd naar de prijzen voor het schilderen in de winter? Neem dan vrijblijvend contact met ons op en wij kunnen u hier veel meer over vertellen. Maar naast schilderwerken in de winter zijn wij in te zetten voor veel meer onderdelen. Wij verzorgen namelijk het gehele totaalonderhoud van uw pand. Denk hierbij ook aan timmerwerkzaamheden en gevel reiniging, zelfs glas in lood kan door de Bresser gedaan worden. Hiervoor werken wij samen met een aantal professionele partners in de vorm van een ketensamenwerking.

.

De voordelen van een winterschilder

Het inhuren van de winterschilder brengt veel voordelen met zich mee.

Zo hebben wij maar liefst 90 jaar ervaring in de schildersbranche. Hierdoor bieden wij u veel ervaring maar ook deskundigheid en kwaliteit. Al onze werkzaamheden voldoen aan de kwaliteitsnormen die zijn vastgesteld door OnderhoudNL garantie. Wij zijn namelijk actief partner van OnderhoudNL garantie. Op deze manier bent u verzekerd van kwalitatief goed schilderwerk. Maar we voldoen aan meer keurmerken. Zo zijn we ook VCA gecertificeerd. VCA is dé standaard op het gebied van veilig, gezond en duurzaam werken. Wij hebben het Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen namelijk hoog in ons vaandel staan. We opereren op basis van de 3 principes, people, planet en profit. Tot slot hebben we ook het VGO-Keur behaald. Dit is een certificaat voor vastgoedonderhoud, één van onze specialiteiten. Hiermee tonen we aan dat we staan voor resultaatgericht samenwerken waardoor dit keurmerk ons op het lijf is geschreven.

Wilt u meer weten over de verschillende keurmerken? Lees dan verder op de volgende pagina’s: VGO-keur, VCA en OnderhoudNL garantie.

De winterschilder gaat voor resultaatgericht samenwerken

Resultaatgericht samenwerken streven wij bij de Bresser na. Dit betekent dat we duurzame relaties opbouwen op basis van wederzijds vertrouwen.

Hierbij is openheid en transparantie cruciaal. We werken samen met onze opdrachtgever maar ook met onze ketenpartners. Hierbij zorgen we ervoor dat u maar met één partij hoeft te schakelen, namelijk met de Bresser. De rest regelen wij voor u. We stellen vooraf scenario’s en u kiest het beste scenario. Zo komt u nooit voor onverwachte kosten of onzekerheden te staan.

Winterschilder van de Bresser

Bent u geïnteresseerd in een winterschilder als onderdeel van vastgoedonderhoud, exclusief schilderwerk of monumentaal onderhoud?
Of wilt u hier meer informatie over?
Neem dan contact met ons op.

NEEM CONTACT OP MET ONS!

Vul ons contactformulier in en wij nemen binnen twee werkdagen contact met u op om u van de juiste informatie te voorzien.