Vastgoedonderhoud woningcorporaties

Onze kracht? Resultaatgericht samenwerken.

We werken al 50 jaar samen met de SSH& en ook al vele jaren met Talis. In samenwerking met deze woningcorporaties hebben we jarenlange ervaring opgebouwd. Zo hebben we ervaring opgedaan op het gebied van vastgoedonderhoud voor woningcorporaties en op het gebied van het samenwerken met de woningcorporatie en de bewoners. We denken vanaf moment één mee met de opdrachtgever. We gaan niet voor eenzijdig verkeer, maar voor een ketensamenwerking. Bij de Bresser beschikken we over een ruim netwerk van professionele partners op het gebied van timmerwerkzaamheden en gevelrenovatie. Sinds februari 2019 zijn we ook in het bezit van het VGO keurmerk.

We spelen in op de behoeftes, eisen en wensen van de opdrachtgever en bewoner. Hierbij is zorgvuldige communicatie van groot belang. Alleen op deze manier bouwen we een duurzaam samenwerkingsverband op. Dat is waar de kracht van de Bresser ligt.

Hoe we dit doen? Door te werken met vaste, bekwame medewerkers. Veel van onze medewerkers werken al jaren bij de Bresser. Hierdoor garanderen wij kwaliteit, vakbekwaamheid én betrouwbaarheid. Daarnaast stellen wij vooraf diverse scenario’s op. Dit zijn duidelijke scenario’s waar de opdrachtgever een keuze uit kan maken. Daar komt bij kijken dat we u ook voorzien van een meerjaren onderhoudsbegroting (MJOB) zodat u precies weet wat de onderhoudskosten zullen zijn de komende jaren.

Resultaatgericht samenwerken met betrekking tot het vastgoedonderhoud van woningcorporaties valt of staat met transparante- en duidelijke communicatie en vertrouwen.

NEEM CONTACT OP MET ONS!

Vul ons contactformulier in en wij nemen binnen twee werkdagen contact met u op om u van de juiste informatie te voorzien.