Exclusief schilderwerk

De Bresser is van origine een schildersbedrijf. We hebben dan ook maar liefst 90 jaar ervaring in de schilder branche. Een echt familiebedrijf dat bekend staat om zijn zeer hoge kwaliteit schilderwerk zowel binnen als buiten. Maar niet alleen de hoge kwaliteit is één van onze krachten. Ook de duidelijke communicatie, scherpe afspraken en samenwerking met de opdrachtgever en ketenpartners zijn sterkte punten van de Bresser.

We richten ons specifiek op exclusief schilderwerk. Dit is het binnen- en buitenschilderwerk van luxe woningen en villabouw. Maar wij leveren niet alleen het schilderwerk, we zetten ook glas.

De Bresser exclusief schilderwerk

Als echt familiebedrijf met 90 jaar ervaring hebben wij inmiddels een echte de Bresser familie opgebouwd.

We beschikken over vaste medewerkers die vaak al jaren bij ons in dienst zijn. Lange dienstverbanden waarvan het langste contract zelfs 50 jaar oud is. Schilderwerk zit echt bij onze medewerkers in het bloed, ze leveren enkel en alleen vakwerk. Ons gezamenlijke doel? Esthetisch fraai en kwalitatief goed werk leveren en een tevreden opdrachtgever.

Om dit te kunnen verwezenlijken maken wij gebruik van de juiste expertise en vakkundige medewerkers. Ze zijn daarnaast enthousiast, hebben veel passie voor het schildersvak en gaan vol overgave aan de slag met uw exclusieve schilderwerk. We zijn, zoals je dat vroeger noemde, meesters in ambacht.

Werkzaamheden exclusief schilderwerk

De Bresser levert het volledige binnen- en buitenschilderwerk.

Daarnaast behoort glas-in-lood ook tot de mogelijkheden bij exclusief schilderwerk. Maar er is nog meer mogelijk bij de Bresser. Zo beschikken wij ook over een diversiteit aan decoratieve schildertechnieken. Deze technieken hebben wij in eigen huis, hiervoor hoeft u dus geen tweede partij in te schakelen. De Bresser verzorgt uw exclusieve schilderwerk van A tot Z.

We zijn flexibel, gaan netjes te werk en schilderwerk is de grote passie van onze medewerkers. Wij gaan vol overgave voor u aan de slag met exclusief schilderwerk. Bent u benieuwd of uw luxe woning binnen deze categorie valt? Of wilt u meer informatie over onze werkzaamheden? Neem dan contact met ons op.

NEEM CONTACT OP MET ONS!

Vul ons contactformulier in en wij nemen binnen twee werkdagen contact met u op om u van de juiste informatie te voorzien.