Vastgoedonderhoud bedrijven

Vastgoedonderhoud voor bedrijven is één van onze specialiteiten.

Wat wij hierbij belangrijk vinden zijn duidelijke afspraken. We maken een scherpe en overzichtelijke planning met deadlines. Is het vanwege weersomstandigheden niet mogelijk om een deadline te halen? Dan communiceren we dit ten alle tijden voortijdig.

We bieden ook de mogelijkheid het ontwerp te visualiseren. Op deze manier is voor u duidelijk zichtbaar hoe uw bedrijf eruit komt te zien. Zowel van de binnenkant als de buitenkant. De Bresser biedt dan ook binnen- en buitenschilderwerk. Naast schilderwerk helpen wij u met het interieur van uw bedrijf. Onze interieurarchitect maakt graag een mooi ontwerp voor u. Op deze manier wordt uw bedrijf in één keer volledig vernieuwd zonder dat u hiervoor samen hoeft te werken met twee verschillende partijen. Dit scheelt u veel tijd en moeite.

De Bresser is flexibel en heeft een grote capaciteit. De werkzaamheden die wij opleveren zijn altijd van gewenst niveau. We stellen vooraf duidelijke scenario’s voor u op. Als opdrachtgever kiest u het gewenste scenario en volgens dit scenario gaan wij voor u aan de slag. Daarbij maken we ook een meerjaren onderhoudsbegroting (MJOB) voor u. Op deze manier heeft u een overzicht van de onderhoudskosten voor de komende jaren.

Wij zorgen voor het gehele totaalonderhoud van uw bedrijf met behulp van een sterke ketensamenwerking. We hebben professionele partners zoals een interieurarchitect, en vakmensen op het gebied van gevelrenovatie en timmerwerkzaamheden die dit mede mogelijk maken.

NEEM CONTACT OP MET ONS!

Vul ons contactformulier in en wij nemen binnen twee werkdagen contact met u op om u van de juiste informatie te voorzien.