VGO-Keur

De Bresser staat voor het resultaat gericht samenwerken. Het VGO-keurmerk is ons dan ook op het lijf geschreven. VGO-Keur is een certificaat voor vastgoedonderhoud. De Bresser heeft voldaan aan de eisen en heeft het VGO-keurmerk behaald.

vgo-nederland

VGO-Keur: resultaatgericht vastgoedonderhoud

De Bresser streeft naar duurzame ofwel langdurige samenwerkingen omdat wij geloven dat dit de werkrelatie en daarmee het resultaat ten goede komt.

Dit is ook waar het VGO voor staat. Een nieuwe manier van samenwerken namelijk het resultaatgericht samenwerken. Dit betekent het streven naar continuïteit door opdrachtgevers binnen het vastgoedonderhoud. Het doel hiervan is risico’s wegnemen. Dit doet de Bresser door prestatie-eisen op te stellen op basis van afspraken met onze opdrachtgever. Daarnaast maken we ook een resultaatgericht onderhoudsplan of prestatie-overeenkomst. Hierin wordt de samenwerking tussen beide partijen vastgelegd. Hierdoor garanderen wij als de Bresser voor langere tijd de prestatie-eisen die we samen met de opdrachtgever hebben opgesteld. Dit wordt gecontroleerd met behulp van periodieke controles. Deze periodieke controles worden gedaan door ons in samenwerking met onze opdrachtgever. Als gevolg van de resultaten van deze controles kunnen we gezamenlijk de prestatie-eisen of scenario’s bijstellen.

We bouwen dus een partnerschap op samen met onze opdrachtgever. Het is een echte samenwerking geworden in plaats van een standaard relatie tussen ons en een opdrachtgever. Op deze manier komt de opdrachtgever niet voor financiële verrassingen te staan. We werken namelijk samen de begroting uit voor de duur van de samenwerking. En voor onszelf is het een veel fijnere manier van werken wanneer er sprake is van een duurzame samenwerking.

Wat is uw voordeel dat de Bresser voldoet aan de VGO-Keur?

Dit keurmerk biedt u zekerheid dat we een financiële, stabiele partner zijn voor het resultaatgericht samenwerken. Daarnaast zijn we technisch- en organisatorisch in staat om resultaatgericht vastgoedonderhoud en renovaties uit te voeren vanaf ontwerp tot en met uitvoering en instandhouding. Ook biedt het u zekerheid dat we opdrachten op een efficiënte, overlastbeperkende manier uitvoeren. Dit doen we op een bewonersvriendelijke en duurzame manier met daarbij voortdurende aandacht voor innovatie en communicatie met onze opdrachtgevers en de bewoners.

Waar moet een VGO-Keur bedrijf aan voldoen?

Er zijn heldere eisen opgesteld waar we als VGO-Keur bedrijf aan moeten voldoen. Dit wordt getoetst door middel van een onafhankelijke toetsing.

De certificatieregeling VGO-keur wordt uitgevoerd door KIWA Nederland B.V.

KIWA is een gerenommeerd certificatie-instituut dat licentie heeft verkregen om de certificatieregeling VGO-keur uit te voeren.

Onderdelen van de regeling

• Onafhankelijke toetsing
• Vier disciplines
• Competentiescan
• Klanttevredenheid
• Financiële eisen
• Projectaudit
• Erkenningsrichtlijn (ERL)

NEEM CONTACT OP MET ONS!

Vul ons contactformulier in en wij nemen binnen twee werkdagen contact met u op om u van de juiste informatie te voorzien.