Over de Bresser

De Bresser is een schilders- en onderhoudsbedrijf gevestigd in Ravenstein. Van oorsprong een echt familiebedrijf dat jarenlange ervaring heeft in de onderhoudsbranche. In mei 2018 hebben wij ons 90-jarig jubileum mogen vieren.

Historie de Bresser

In 1928 begon Gérard de Bresser een schildersbedrijf in het centrum van Ravenstein.

Dertig jaar later nam zijn zoon Toon het bedrijf over. In de jaren daarna verhuisde De Bresser Schilderwerken meerdere malen, omdat het gestaag groeiende bedrijf steeds meer ruimte nodig had. In 1978 nam De Bresser zijn intrek in het huidige pand aan de Verver op industrieterrein ’t Kolkske in Ravenstein.

In 1992 heeft Gérard de Bresser, de derde generatie, het roer overgenomen. Onder zijn leiding is het bedrijf uitgegroeid tot een allround schildersbedrijf met een uitgebreide kring van voornamelijk vaste klanten.

In 2018 heeft Sander van den Berg het stokje van Gérard de Bresser over mogen nemen. Sander is als gepassioneerd schilder begonnen op de werkvloer en heeft zich in de loop der jaren verplaatst binnen het bedrijf. Hedendaags is hij de ondernemer achter de Bresser. Dit doet hij met veel passie en veel plezier. Sander kent de verschillende facetten van het van vak waardoor hij al uw vragen kan beantwoorden.

De Bresser familie

Hoewel het bedrijf niet meer in bezit is van de Bresser familie is het nog steeds een écht familiebedrijf.

Gérard heeft door de jaren heen onder de medewerkers ook een de Bresser familie opgebouwd. Een gemotiveerd team van echte vakmensen die allemaal een grote passie hebben voor het schildersvak. Dat we een familie zijn blijkt uit het grote aantal vaste medewerkers. De meeste schilders zijn al jaren bij ons in dienst. Ons langste dienstverband is maar liefst 50 jaar oud. Het is dan ook een team met veel verbondenheid onder elkaar.

Wat doet de Bresser

De Bresser is dé specialist op het gebied van vastgoedonderhoud.

Maar naast het vastgoedonderhoud hebben we nog twee andere focusgebieden namelijk, exclusief schilderwerk en monumentaal onderhoud.

Hoe we dit aanpakken? We zijn actief betrokken bij de opdrachtgever maar ook bij de uiteindelijke eindgebruiker. De wensen van beide partijen zijn onze grootste prioriteit. Vanuit deze wensen gaan we voor u aan de slag. Hierbij zorgen we voor transparantie en heldere communicatie. Bij de Bresser vinden we duidelijke communicatie namelijk heel erg belangrijk. Dit komt omdat wij altijd streven naar duurzame klantrelaties. Wij zijn van mening dat de basis van een goede relatie en samenwerking ligt bij communicatie, transparantie en het vertrouwen.

Onze toekomstwaarde voor u? We zorgen voor een resultaatgerichte samenwerking, een langdurige relatie die gericht is op het beste resultaat. Dit is de reden dat we altijd aan de lange termijn denken, alleen op die manier bouwen we een sterke en duurzame relatie op. Daarnaast bieden we u specifieke vakkennis op het gebied van vastgoedonderhoud, exclusief schilderwerk en monumentaal onderhoud. Zo zorgen we voor onderhoudsbesparing op de lange termijn.

NEEM CONTACT OP MET ONS!

Vul ons contactformulier in en wij nemen binnen twee werkdagen contact met u op om u van de juiste informatie te voorzien.