OnderhoudNL garantie

De Bresser heeft zich actief aangesloten, en is dus deelnemer bij OnderhoudNL garantie. Waarom?

Omdat wij het belangrijk vinden om onze opdrachtgevers en eindgebruikers zekerheid en garantie te bieden.

onderhoudnl-garantie-logo-rgb-wit

Wat betekent een aansluiting bij OnderhoudNL garantie?

OnderhoudNL garantie biedt optimale zekerheid, vakkundigheid en betrouwbaarheid.

Ze garanderen kwaliteit van het opgeleverde werk, goede service en garantie voor alle bedrijven die aangesloten zijn bij dit keurmerk. Om aan te mogen sluiten moet je voldoen aan een aantal voorwaarden. Wanneer je hieraan voldoet mag je deelnemer worden van de OnderhoudNL garantie. Wij mogen met trots zeggen dat de Bresser aan deze voorwaarden voldoet en dus deelnemer is. Dit betekent dat ze garanderen dat wij vakmanschap, hoge kwaliteit en betrouwbaarheid leveren. En daar zijn we natuurlijk erg trots op. U bent er dus zeker van dat het werk dat wij opleveren van gewenste kwaliteit is.

Bij de beoordeling voor deelname wordt gebruik gemaakt van het Reglement AF-Erkenningsregeling (sinds 1 januari 2016 handelend onder OnderhoudNL Garantie). Dit document kunt u hier vinden: https://www.onderhoudnlgarantie.nl/tekst/onderhoudnl-garantiey/

De Bresser als OnderhoudNL Garantie-bedrijf

• Beschikt over de vereiste vakbekwaamheid;
• Komt met een glasheldere offerte, zonder valkuilen;
• Werkt volgens de leveringsvoorwaarden die Stichting AF-Erkenningsregeling met de Consumentenbond en Vereniging Eigen Huis is overeengekomen;
• Hanteert uniforme garantieregelingen;
• Wordt periodiek geïnspecteerd door een onafhankelijk deskundigenbureau;
• Is aangesloten bij de Stichting Geschillencommissie voor Consumentenzaken te Den Haag;
• Weet de kosten voordelig te houden met een meerjarenonderhoudsplan;
• Vraagt om uw tevredenheid!

Hoe werkt een OnderhoudNL Garantie-bedrijf?

De Bresser werkt volgens de kwaliteitsnormen van de AF-Erkenningsregeling. De AF-Erkenningsregeling is in 1995 ingevoerd als initiatief van FOSAG (lees: OnderhoudNL) – Ondernemersorganisatie schilders-, onderhouds-, metaalconserverings- en glasbranche. De Bresser werkt volgens de garanties en leveringsvoorwaarden overeengekomen met de Consumentenbond en Vereniging Eigen Huis. Zo bent u gegarandeerd van het beste resultaat. Met behulp van een permanent klantentevredenheidsonderzoek en periodieke technische inspecties wordt de kwaliteit constant onder controle gehouden.

Samenwerking VvE en OnderhoudNL Garantie

VvE Belang, Belangenorganisatie voor Appartementseigenaren, en OnderhoudNL Garantie, belangenorganisatie voor de schildersbedrijven en onderhoudsbedrijven, hebben een samenwerking. Dit is een gevolg van de Appartementenwet van mei 2005, waardoor VvE’en met ingang van 1 mei 2008 verplicht zijn een reservefonds te hebben gevormd voor (groot) onderhoud.

Als de Bresser zijn wij trotse deelnemer van OnderhoudNL Garantie. Wij zijn uw betrouwbare partner op het gebied van onderhoud van uw panden.

NEEM CONTACT OP MET ONS!

Vul ons contactformulier in en wij nemen binnen twee werkdagen contact met u op om u van de juiste informatie te voorzien.