Monumentaal onderhoud

Het bestaansrecht van de Bresser is voortgekomen uit het monumentaal onderhoud. Dit betekent dat we al 90 jaar ervaring hebben in het monumentaal onderhoud. Hieronder verstaan we het onderhouden en volledig renoveren en restaureren van monumentale panden. Denk hierbij aan kloosters, kerken en monumenten. Dankzij 90 jaar ervaring in het renoveren en restaureren van monumentale panden hebben we al een grote diversiteit aan monumenten behouden.

De Bresser monumentaal onderhoud

Monumentaal onderhoud pakken we aan met grote vakkundigheid.

We hebben hele specifieke kennis in huis, waardoor we monumentale panden als geen ander kunnen onderhouden. Deze specifieke kennis komt voort uit de ervaring die we door de jaren heen hebben opgedaan. Aangezien veel van onze medewerkers al een lange tijd bij ons in dienst zijn, beschikken zij ook over deze kennis. Zo zijn sommige medewerkers al 50 jaar werkzaam bij de Bresser. Wij hebben dus écht vakmanschap in huis. Deze medewerkers zijn bij de Bresser komen werken door hun grote passie voor schilderwerk én monumentaal onderhoud. Ze gaan dan ook vol enthousiasme voor iedere opdrachtgever aan de slag.

Kennis monumentaal onderhoud

Niet alleen de ervaring heeft geresulteerd in specifieke kennis met betrekking tot monumentaal onderhoud, ook de trainingen en opleidingen op dit gebied.

De Bresser vindt vakmanschap belangrijk, waardoor onze medewerkers opleidingen en trainingen hebben gehad op het gebied van monumentale panden. We zijn dan ook erg trots op ons ERM-keurmerk.

Bent u geïnteresseerd in onze werkzaamheden of wilt u meer informatie over het monumentaal onderhoud van de Bresser? Neem dan contact met ons op.

NEEM CONTACT OP MET ONS!

Vul ons contactformulier in en wij nemen binnen twee werkdagen contact met u op om u van de juiste informatie te voorzien.