Vastgoedonderhoud instanties en instellingen

Naast bedrijven en woningcorporaties kunt u bij ons ook terecht voor vastgoedonderhoud bij instellingen en instanties

De Bresser staat bekend om de duidelijke communicatie, flexibiliteit en het vertrouwen wat wij bieden. Dit vertrouwen hebben wij in de afgelopen 90 jaar van ons bestaan nooit geschaad. Daarnaast heeft veiligheid grote prioriteit. Dit geldt voor de veiligheid van zowel onze eigen medewerkers als van de personen binnen uw instantie of instelling.

We bekijken de onderhoudsbehoefte en vraagstukken die u heeft wat betreft het vastgoedonderhoud. Op basis van deze vraagstukken gaan wij voor u aan de slag met een planning die aangepast is aan de wensen van de opdrachtgever. De Bresser biedt u planmatig onderhoud. Een belangrijk onderdeel hiervan is klachten- en mutatieonderhoud.

Voor we aan de slag gaan stellen we een aantal scenario’s op. U kiest als opdrachtgever het scenario dat u het meeste aanspreekt. Aan de hand van dit scenario gaan we voor u aan de slag. Daarnaast maken we ook een meerjaren onderhoudsbegroting (MJOB) voor u. Dit geeft een duidelijk overzicht van de kosten voor de komende jaren.

Om de kwaliteit, veiligheid en het vertrouwen te garanderen zorgen wij ervoor dat zoveel mogelijk dezelfde medewerkers bij u over de vloer komen.

NEEM CONTACT OP MET ONS!

Vul ons contactformulier in en wij nemen binnen twee werkdagen contact met u op om u van de juiste informatie te voorzien.