Vakschilder

Zoekt u een vakschilder voor het opknappen van uw pand(en)? Dan hoeft u niet verder te zoeken. De Bresser is een erkend schildersbedrijf met een groot team aan vakschilders. We beschikken over vaste medewerkers die vaak al jaren bij ons in dienst zijn. Lange dienstverbanden waarvan het langste contract zelfs 50 jaar oud is. Schilderwerk zit echt bij onze medewerkers in het bloed, ze leveren enkel en alleen vakwerk. Ons gezamenlijke doel? Esthetisch fraai en kwalitatief goed werk leveren en een tevreden opdrachtgever. Om dit te kunnen verwezenlijken maken wij gebruik van de juiste expertise en vakkundige medewerkers. Ze zijn daarnaast enthousiast, hebben veel passie voor het schildersvak en gaan vol overgave aan de slag met uw schilderwerk. We zijn, zoals je dat vroeger noemde, meesters in ambacht.

Wij beschikken over gecertificeerde vakschilders

Om de kwaliteit, veiligheid en het vertrouwen te garanderen zorgen wij ervoor dat zoveel mogelijk dezelfde medewerkers bij u over de vloer komen.

Daarnaast kunnen wij ook expertise en kwaliteit garanderen dankzij de keurmerken die wij met de Bresser behaald hebben. Zo zijn we VCA-gecertificeerd, hebben we de VGO-keur behaald en zijn we actieve partner bij OnderhoudNL garantie. Wilt u hier meer over weten? Lees dan meer op de volgende pagina’s: VCA, VGO-Keur en OnderhoudNL garantie.

Onze vakschilder gaat voor resultaatgerichte samenwerking

Hoe we dit aanpakken?

We zijn actief betrokken bij de opdrachtgever maar ook bij de uiteindelijke eindgebruiker. De wensen van beide partijen zijn onze grootste prioriteit. Vanuit deze wensen gaan we voor u aan de slag. Hierbij zorgen we voor transparantie en heldere communicatie. Bij de Bresser vinden we duidelijke communicatie namelijk heel erg belangrijk. Dit komt omdat wij altijd streven naar duurzame klantrelaties. Wij zijn van mening dat de basis van een goede relatie en samenwerking ligt bij communicatie, transparantie en het vertrouwen.

Onze toekomstwaarde voor u? We zorgen voor een resultaatgerichte samenwerking, een langdurige relatie die gericht is op het beste resultaat. Dit is de reden dat we altijd aan de lange termijn denken, alleen op die manier bouwen we een sterke en duurzame relatie op. Daarnaast bieden we u specifieke vakkennis op het gebied van vastgoedonderhoud, exclusief schilderwerk en monumentaal onderhoud. Zo zorgen we voor onderhoudsbesparing op de lange termijn.

Vakschilder van de Bresser

Bent u geïnteresseerd in een vakschilder als onderdeel van vastgoedonderhoud, exclusief schilderwerk of monumentaal onderhoud?
Of wilt u hier meer informatie over?
Neem dan contact met ons op.

NEEM CONTACT OP MET ONS!

Vul ons contactformulier in en wij nemen binnen twee werkdagen contact met u op om u van de juiste informatie te voorzien.