Schilderwerken de Bresser

Bent u op zoek naar een bedrijf voor al uw schilderwerken? De Bresser richt zich al 90 jaar op diverse soorten schilderwerken. Wij zijn gespecialiseerd in vastgoedonderhoud, monumentaal onderhoud en exclusief schilderwerk. We zijn meer dan alleen schilders. Bij de Bresser hebben we echt passie voor dit vak. We zien schilderen als een pure ambacht. Hierdoor hebben we een échte familie van schilders opgebouwd.

Bent u op zoek naar echte ambacht, passie voor het schildersvak, duidelijke communicatie en transparantie? Dan bent u bij de Bresser aan het juiste adres. Wilt u meer weten over de schilderwerken van de Bresser? Lees dan verder.

Schilderwerken gebaseerd op een open en transparante ketensamenwerking

Het uitvoeren van schilderwerken is niet alleen van belang voor de opdrachtgever, maar zeker ook voor de eindgebruiker die leeft of werkt in de geschilderde omgeving.

De wensen van zowel de opdrachtgever als de eindgebruiker hebben bij ons hoge prioriteit. We zorgen voor open en transparante communicatie naar zowel de opdrachtgever als de eindgebruiker. Hiervoor worden scherpe afspraken gemaakt. Op deze manier bouwen we een duurzaam samenwerkingsverband op, en dat is dé kracht van de Bresser. Dit doen we ook door te werken met vaste, bekwame medewerkers. We streven ernaar dat u voortdurend dezelfde medewerkers over de vloer krijgt. Daarnaast stellen we vooraf diverse scenario’s op. U kiest zelf welk scenario het beste bij u en uw eindgebruikers past. Tot slot stellen we een meerjarenbegroting op. Zo weet u precies welke kosten u kunt verwachten.

Duurzame schilderwerken

De Bresser streeft naar een zo duurzaam mogelijke manier van schilderen.

Dit draagt bij aan het Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen wat bij de Bresser zeer hoge prioriteit heeft. Ten eerste investeren wij in onze medewerkers. We zorgen voor goede opleidingen en trainingen zodat zij zich altijd blijven verbeteren. Maar we zorgen ook voor diversiteit in werknemers. Diversiteit op het gebied van leeftijd, geslacht en nationaliteiten. Ook vinden wij het belangrijk om te investeren in duurzame alternatieven zoals het elektrisch rijden en zonne-energiesysteem. Tot slot steunen we ook de lokale welvaart door het sponsoren van lokale evenementen en organisaties.

Wilt u meer weten over het Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen van de Bresser? Lees dan hier verder.

Schilderwerken

Resultaatgericht samenwerken, dat is het uiteindelijke doel. Dit doen we met behulp van onze ketenpartners. Op deze manier kunnen wij u volledig ontlasten bij het onderhoud van uw pand.

Bent u geïnteresseerd in vastgoedonderhoud, exclusief schilderwerk of monumentaal onderhoud? Neem dan contact met ons op!

NEEM CONTACT OP MET ONS!

Vul ons contactformulier in en wij nemen binnen twee werkdagen contact met u op om u van de juiste informatie te voorzien.