Schilderwerken villabouw

Villabouw schilderwerken zit bij ons in het bloed. Met maar liefst 90 jaar ervaring in het onderhouden van luxe woningen en villa’s mogen wij onszelf specialist noemen op dit gebied. En we zorgen niet alleen voor het schilderwerk maar voor het gehele onderhoud van uw villa. Hierbij richten we ons vooral op exclusief schilderwerk van zowel binnen als buiten. Voor het binnen- en buitenschilderwerk van uw villa bent u dan ook bij ons aan het juiste adres. We leveren daarbij enkel en alleen schilderwerk van zeer hoge kwaliteit, hier staan we om bekend. Daarnaast hebben we nog meer krachten, namelijk duidelijke communicatie, scherpe afspraken en samenwerking tussen opdrachtgever en ketenpartners.

Meer dan alleen schilderwerken villabouw

Wij leveren niet alleen het schilderwerk, we zetten ook glas.

De Bresser levert het volledige binnen- en buitenschilderwerk. Daarnaast behoort glas-in-lood ook tot de mogelijkheden bij schilderwerk voor luxe woningen. Maar er is nog meer mogelijk bij de Bresser. Zo beschikken wij over een diversiteit aan decoratieve schilderstechnieken. Deze technieken hebben wij in eigen huis, hiervoor hoeft u dus geen tweede partij in te schakelen. De Bresser verzorgt het onderhoud voor uw villa of luxe woning van A tot Z.

De Bresser schilderwerken villabouw

De Bresser levert het volledige binnen- en buitenschilderwerk.

Als echt familiebedrijf met 90 jaar ervaring hebben wij inmiddels een echte de Bresser familie opgebouwd. We beschikken over vaste medewerkers die vaak al jaren bij ons in dienst zijn. Lange dienstverbanden waarvan het langste contract zelfs 50 jaar oud is. Schilderwerk zit echt bij onze medewerkers in het bloed, ze leveren enkel en alleen vakwerk. Ons gezamenlijke doel? Esthetisch fraai en kwalitatief goed werk leveren en een tevreden opdrachtgever.

Om dit te kunnen verwezenlijken maken wij gebruik van de juiste expertise en vakkundige medewerkers. Ze zijn daarnaast enthousiast, hebben veel passie voor het schildersvak en gaan vol overgave aan de slag met uw exclusieve schilderwerk. We zijn, zoals je dat vroeger noemde, meesters in ambacht.

Werkzaamheden schilderwerk luxe woningen 

We zijn flexibel, gaan netjes te werk en schilderwerk is de grote passie van onze medewerkers. Wij gaan vol overgave voor u aan de slag met exclusief schilderwerk. Bent u benieuwd of uw luxe woning binnen deze categorie valt? Of wilt u meer informatie over onze werkzaamheden?

 

NEEM CONTACT OP MET ONS!

Vul ons contactformulier in en wij nemen binnen twee werkdagen contact met u op om u van de juiste informatie te voorzien.