Schilderwerk woningcorporaties

Bent u een woningcorporatie en op zoek naar een partner voor al uw schilderwerken? Dan bent u bij de Bresser aan het juiste adres. Wij zijn dé specialist op het gebied van totaalonderhoud van woningcorporaties. Ja dat leest u goed, wij ontzorgen u niet alleen op het gebied van schilderwerken maar zorgen voor het totale onderhoud. Op deze manier hoeft u slechts met één partij te schakelen en dat maakt het onderhouden van uw pand(en) vele malen eenvoudiger.

Onze ervaring met schilderwerken woningcorporaties

Wij werken al 50 jaar samen met de SSH& en daarnaast werken we ook al vele jaren samen met Talis.

Beiden woningcorporaties waar we met veel plezier voor werken. In samenwerking met deze woningcorporaties hebben we door de jaren heen veel ervaring opgebouwd. Niet alleen op het gebied van schilderwerken maar ook op het gebied van samenwerken met de corporatie en met de bewoners van het pand. Onze kracht is het resultaatgericht samenwerken.

We denken vanaf moment één mee met de opdrachtgever. We gaan niet voor eenzijdig verkeer, maar voor een ketensamenwerking. Bij de Bresser beschikken we over een ruim netwerk van professionele partners op het gebied van timmerwerkzaamheden en gevelrenovatie.

Samenwerken met bewoners en corporatie tijdens schilderwerken woningcorporaties

We spelen in op de behoeftes, eisen en wensen van de opdrachtgever en bewoner.

Hierbij is zorgvuldige communicatie van groot belang. Alleen op deze manier bouwen we een duurzaam samenwerkingsverband op. Dat is waar de kracht van de Bresser ligt.

Hoe we dit doen? Door te werken met vaste, bekwame medewerkers. Veel van onze medewerkers werken al jaren bij de Bresser. Hierdoor garanderen wij kwaliteit, vakbekwaamheid én betrouwbaarheid. Daarnaast stellen wij vooraf diverse scenario’s op. Dit zijn duidelijke scenario’s waar de opdrachtgever een keuze uit kan maken. Daar komt bij kijken dat we u ook voorzien van een meerjaren onderhoudsbegroting (MJOB) zodat u precies weet wat de onderhoudskosten zullen zijn de komende jaren.

De Bresser schilderwerken woningcorporaties

Resultaatgericht samenwerken met betrekking tot het vastgoedonderhoud van woningcorporaties valt of staat met transparante- en duidelijke communicatie en vertrouwen.

Neem contact met ons op voor meer informatie en wij beantwoorden al uw vragen.

NEEM CONTACT OP MET ONS!

Vul ons contactformulier in en wij nemen binnen twee werkdagen contact met u op om u van de juiste informatie te voorzien.