Schilderwerk buiten

Wilt u uw pand laten opknappen aan de buitenkant? Waaronder het schilderwerk buiten? Wij bieden totaalonderhoud en zijn gespecialiseerd in vastgoedonderhoud, monumentaal onderhoud en exclusief schilderwerk. Al 90 jaar zijn wij een onderhoudsbedrijf gericht op schilderwerk. U bent bij ons aan het goede adres voor zowel het schilderwerk buiten als binnen. Maar wij doen nog veel meer dan alleen het schilderwerk buiten en binnen. Zo werken wij samen met een aantal professionele partners om ervoor te zorgen dat het hele pand in één keer opgeknapt kan worden. Dit noemen we het totaalonderhoud. Dit brengt voor u voordelen met zich mee. Wat die voordelen zijn? U hoeft maar met één partij te schakelen voor het gehele onderhoud. Dit scheelt u een hoop tijd. Wij zorgen voor de coördinatie van het gehele proces en het enige wat u hoeft te doen is schakelen met de Bresser.

Schilderwerk buiten op basis van resultaatgericht samenwerken

Onze hoofdprioriteit is naast het leveren van goed schilderwerk, het opbouwen van langdurige en duurzame relaties met onze klanten.

Hierbij zorgen we altijd voor openheid een transparantie. Hoe we dit doen? Voordat we aan de slag gaan stellen we een aantal scenario’s op. Dit zijn allemaal mogelijkheden voor hoe wij aan de slag kunnen gaan. U kiest zelf het gewenste scenario met het bijbehorende kostenplaatje. Op deze manier komt u nooit voor verrassingen te staan. Hiermee bouwen we een relatie op op basis van wederzijds vertrouwen, dit vinden wij erg belangrijk. Dit doen we ook door bekwame medewerkers in te zetten die vaak al jarenlang in dienst zijn. Door ervoor te zorgen dat u over het algemeen dezelfde medewerkers over de vloer krijgt zorgen we ook voor communicatie die soepel verloopt. Dit is allemaal onderdeel van het resultaatgericht samenwerken van de Bresser.

Keurmerken behaald voor het schilderwerk buiten

U wilt natuurlijk zeker weten dat u expertise in huis haalt wanneer u het totaalonderhoud of schilderwerk buiten door ons laat doen.

Daarom hebben wij een aantal keurmerken behaald die laten zien aan onze opdrachtgevers wat ze in huis halen. Want naast heel veel passie en ambacht voor het schildersvak hebben wij ook bewezen dat we ervaring en kennis hebben. Zo zijn we VCA-gecertificeerd, hebben we de VGO-keur behaald en zijn we aangesloten bij de OnderhoudNL garantie.

Wilt u meer informatie over onze keurmerken? Lees dan de pagina’s over VGO-keurVCA en OnderhoudNL garantie.

Schilderwerk buiten door de Bresser

Bent u geïnteresseerd in buitenschilderwerk als onderdeel van vastgoedonderhoud, exclusief schilderwerk of monumentaal onderhoud?
Of wilt u hier meer informatie over?
Neem dan contact met ons op.

NEEM CONTACT OP MET ONS!

Vul ons contactformulier in en wij nemen binnen twee werkdagen contact met u op om u van de juiste informatie te voorzien.