Schildersbedrijf de Bresser

De Bresser, een van oorsprong écht schildersbedrijf met grote passie voor het schildersvak. Dit schildersbedrijf bestaat al 90 jaar en is een echt familiebedrijf geworden. We zien schilderen als pure ambacht, maar dan in een modern jasje. Het is namelijk nog steeds een pure ambacht maar daarbij vinden wij meer zaken belangrijk. Denk hierbij aan openheid, duidelijke communicatie, transparantie en resultaatgericht samenwerken.

We richten ons op het volledige onderhoud en restauratie van diverse soorten panden. U kunt bij ons terecht voor vastgoedonderhoud, exclusief schilderwerk en monumentaal onderhoud.

Schildersbedrijf met ketensamenwerking

We zijn meer dan schilders alleen. We coördineren namelijk het gehele onderhoud van panden.

Dit doen we met behulp van onze partners. We bieden een ketensamenwerking. Dit wil zeggen dat we alles in huis hebben voor het onderhoud van uw panden. U kunt dus voor het gehele onderhoud bij ons terecht. Hiervoor werken wij samen met onder andere partners op het gebied van timmerwerkzaamheden en gevelrenovatie. Op deze manier heeft u slechts één aanspreekpunt en hoeft u niet te  schakelen met meerdere afzonderlijke onderhoudsbedrijven.

We zorgen niet alleen voor een ketensamenwerking, maar ook voor resultaat gericht samenwerken met onze opdrachtgevers. Wij streven namelijk naar een duurzaam samenwerkingsverband. Daar ligt de kracht van de Bresser. Hierbij zijn transparantie en duidelijke communicatie cruciaal. Zowel naar de opdrachtgever als de eindgebruiker. We stellen vooraf duidelijke scenario’s op én een meerjaren onderhoudsbegroting. Zo weet u precies waar u aan toe bent gedurende het hele project.

Ervaren schildersbedrijf met keurmerken

Dankzij onze 90 jaar ervaring in het schildersvak weten we als geen ander hoe we complexe projecten het beste aan kunnen pakken.

We hebben door de jaren heen ook diverse keurmerken behaald zodat u als opdrachtgever weet met wat voor bedrijf u te maken heeft. Zo is de Bresser VCA-gecertificeerd. Dit is dé standaard op het gebied van veilig, gezond en duurzaam werken. Hiermee tonen wij aan dat we er alles aan doen om onze werknemers elke dag weer veilig thuis te krijgen, een goede prijs/kwaliteit verhouding te bieden én dat we verder denken dan alleen de onderhoudsbranche. Ook zijn wij actief aangesloten bij OnderhoudNL garantie. Dit betekent dat wij u optimale zekerheid, vakkundigheid en betrouwbaarheid bieden.

Wilt u meer informatie over onze keurmerken? Lees dan de pagina’s over VCA en OnderhoudNL garantie.

Schildersbedrijf de Bresser

Bent u geïnteresseerd in vastgoedonderhoud, exclusief schilderwerk of monumentaal onderhoud?
Of wilt u hier meer informatie over?
Neem dan contact met ons op.

NEEM CONTACT OP MET ONS!

Vul ons contactformulier in en wij nemen binnen twee werkdagen contact met u op om u van de juiste informatie te voorzien.