Schilderen monumentaal pand

Bent u op zoek naar een schilder voor het schilderen van een monumentaal pand? Dan bent u bij de Bresser aan het juiste adres. We zijn expert op het gebied van monumentaal onderhoud. Maar wij helpen u met veel meer dan alleen het schilderen van het pand. Zo ontzorgen we u ook op het gebied van het onderhoud, denk hierbij aan het renoveren van de gevel en het restaureren van het pand. Op deze manier ontzorgen we u van A tot Z waardoor u voor het gehele onderhoud van het pand maar met één partij hoeft te schakelen.

Ketensamenwerking schilderen monumentaal pand

Voor de volledige renovatie werken wij samen met onze ketenpartners.

Wij verzorgen het binnen- en buitenschilderwerk en we zorgen samen met onze partners voor de gehele renovatie en restauratie. Zo hebben we een aantal professionele partners in ons netwerk op het gebied van timmerwerkzaamheden, gevelreiniging en gevelrenovatie. Maar ook het zetten van glas is voor ons geen probleem. Daarnaast behoort glas-in-lood ook tot de mogelijkheden bij een monumentaal pand. Maar er is nog meer mogelijk bij de Bresser. Zo beschikken wij ook over een diversiteit aan decoratieve schildertechnieken. Deze technieken hebben wij in eigen huis, hiervoor hoeft u dus geen tweede partij in te schakelen.

Kennis schilderen van monumentale panden

Niet alleen de ervaring heeft geresulteerd in specifieke kennis met betrekking tot monumentaal onderhoud, ook de trainingen en opleidingen op dit gebied.

De Bresser vindt vakmanschap belangrijk, waardoor onze medewerkers opleidingen en trainingen hebben gehad op het gebied van monumentale panden. We zijn dan ook hard aan het werk om het ERM-keurmerk te behalen.

Bent u geïnteresseerd in onze werkzaamheden of wilt u meer informatie over het monumentaal onderhoud van de Bresser? Neem dan contact met ons op.

NEEM CONTACT OP MET ONS!

Vul ons contactformulier in en wij nemen binnen twee werkdagen contact met u op om u van de juiste informatie te voorzien.