Onderhoudsschilder

Zoekt u een onderhoudsschilder voor het onderhouden en renoveren van uw panden? De Bresser is dé onderhoudsschilder. Wij zijn gespecialiseerd in het onderhouden van vastgoedpanden, monumentale panden en luxe villabouw. Met maar liefst 90 jaar ervaring in de onderhoudsbranche zijn we gespecialiseerd in dit soort onderhoud. We bieden totaalonderhoud voor al uw panden. Wilt u weten wat wij voor uw onderhoud kunnen betekenen? Neem contact met ons op. Wij maken graag kennis met u en beantwoorden al uw vragen.

De onderhoudsschilder voor vastgoedonderhoud, monumentaal onderhoud en onderhoud van luxe villa’s

Onze kracht? Resultaatgericht samenwerken.

Hiermee hebben we al vele jaren ervaring onder andere in samenwerking met de SSH& en Talis. We denken vanaf moment één mee met de opdrachtgever. We gaan niet voor eenzijdig verkeer, maar voor een ketensamenwerking. Bij de Bresser beschikken we over een ruim netwerk van professionele partners op het gebied van timmerwerkzaamheden en gevelrenovatie. Maar naast woningcorporaties zijn we ook gespecialiseerd in het onderhouden van vastgoed voor bedrijven. Hierbij zijn duidelijke afspraken van cruciaal belang. We maken een overzichtelijke planning met duidelijke deadlines. Naast bedrijven en woningcorporaties kunt u bij ons ook terecht voor onderhoud van instanties, instellingen, Vereniging Van Eigenaren, monumentale panden en luxe villa’s.

De onderhoudsschilder werkt met scenario’s

De Bresser is flexibel en heeft een grote capaciteit.

De werkzaamheden die wij opleveren zijn altijd van gewenst niveau. We stellen vooraf duidelijke scenario’s voor u op. Als opdrachtgever kiest u het gewenste scenario en volgens dit scenario gaan wij voor u aan de slag. Daarbij maken we ook een meerjaren onderhoudsbegroting (MJOB) voor u. Op deze manier heeft u een overzicht van de onderhoudskosten voor de komende jaren.

Om de kwaliteit, veiligheid en het vertrouwen te garanderen zorgen wij ervoor dat zoveel mogelijk dezelfde medewerkers bij u over de vloer komen. Daarnaast kunnen wij ook expertise en kwaliteit garanderen dankzij de keurmerken die wij met de Bresser behaald hebben. Zo zijn we VCA-gecertificeerd, hebben we de VGO-keur behaald en zijn we actieve partner bij OnderhoudNL garantie.

Wilt u meer informatie over onze keurmerken? Lees dan de pagina’s over VGO-keurVCA en OnderhoudNL garantie.

Onderhoudsschilder van de Bresser

Bent u geïnteresseerd in een onderhoudsschilder als onderdeel van vastgoedonderhoud, exclusief schilderwerk of monumentaal onderhoud?
Of wilt u hier meer informatie over?
Neem dan contact met ons op.

NEEM CONTACT OP MET ONS!

Vul ons contactformulier in en wij nemen binnen twee werkdagen contact met u op om u van de juiste informatie te voorzien.