Onderhouden vastgoed

De Bresser is dé partner op het gebied van het onderhouden van vastgoed. Met maar liefst 90 jaar ervaring in de onderhoudsbranche zijn we gespecialiseerd in dit soort onderhoud. We bieden totaalonderhoud voor al uw panden. Wilt u weten wat wij voor uw vastgoed kunnen betekenen? Neem contact met ons op. Wij maken graag kennis met u en beantwoorden al uw vragen.

Onderhouden vastgoed voor woningcorporaties, bedrijven, instanties en instellingen en de Vereniging van Eigenaren

We hebben bij de Bresser jaren ervaring met het onderhouden van vastgoed voor panden met veel verschillende soorten doeleinden.

Onze kracht? Resultaatgericht samenwerken. Hiermee hebben we al vele jaren ervaring onder andere in samenwerking met de SSH& en Talis. We denken vanaf moment één mee met de opdrachtgever. We gaan niet voor eenzijdig verkeer, maar voor een ketensamenwerking. Bij de Bresser beschikken we over een ruim netwerk van professionele partners op het gebied van timmerwerkzaamheden en gevelrenovatie. Maar naast woningcorporaties zijn we ook gespecialiseerd in het onderhouden van vastgoed voor bedrijven. Hierbij zijn duidelijke afspraken van cruciaal belang. We maken een overzichtelijke planning met duidelijke deadlines. Naast bedrijven en woningcorporaties kunt u bij ons ook terecht voor vastgoedonderhoud bij instellingen en instanties en voor de Vereniging van Eigenaren.

Onderhouden vastgoed met scenario’s

De Bresser is flexibel en heeft een grote capaciteit.

De werkzaamheden die wij opleveren zijn altijd van gewenst niveau. We stellen vooraf duidelijke scenario’s voor u op. Als opdrachtgever kiest u het gewenste scenario en volgens dit scenario gaan wij voor u aan de slag. Daarbij maken we ook een meerjaren onderhoudsbegroting (MJOB) voor u. Op deze manier heeft u een overzicht van de onderhoudskosten voor de komende jaren.

Om de kwaliteit, veiligheid en het vertrouwen te garanderen zorgen wij ervoor dat zoveel mogelijk dezelfde medewerkers bij u over de vloer komen.

De Bresser onderhouden vastgoed

Wij streven altijd naar het opbouwen van een duurzame relatie met onze opdrachtgever. Hierbij is transparante en duidelijke communicatie van groot belang. We garanderen kwaliteit, vakbekwaamheid en betrouwbaarheid. Dit kunnen wij garanderen dankzij onze vaste groep schilders die bij de Bresser in dienst zijn. Ze hebben jarenlang ervaring en blijven zich voortdurend ontwikkelen binnen het schildersvak.

NEEM CONTACT OP MET ONS!

Vul ons contactformulier in en wij nemen binnen twee werkdagen contact met u op om u van de juiste informatie te voorzien.