Onderhoud monumentale panden

Het bestaansrecht van de Bresser is voortgekomen uit het onderhoud van monumentale panden. Dit betekent dat we al 90 jaar ervaring hebben in het monumentaal onderhoud. Hieronder verstaan we het onderhouden en volledig renoveren en restaureren van monumentale panden. Denk hierbij aan kloosters, kerken en monumenten. Dankzij 90 jaar ervaring in het renoveren en restaureren van monumentale panden hebben we al een grote diversiteit aan monumenten behouden.

Bent u op zoek naar echte ambacht, passie voor het schildersvak, duidelijke communicatie en transparantie? Maak dan kennis met onze de Bresser familie.

De Bresser onderhoud van monumentale panden

Monumentaal onderhoud pakken we aan met grote vakkundigheid.

We hebben hele specifieke kennis in huis, waardoor we monumentale panden als geen ander kunnen onderhouden. Deze specifieke kennis komt voort uit de ervaring die we door de jaren heen hebben opgedaan. Aangezien veel van onze medewerkers al een lange tijd bij ons in dienst zijn, beschikken zij ook over deze kennis. Zo zijn sommige medewerkers al 50 jaar werkzaam bij de Bresser. Wij hebben dus écht vakmanschap in huis. Deze medewerkers zijn bij de Bresser komen werken door hun grote passie voor schilderwerk én monumentaal onderhoud. Ze gaan dan ook vol enthousiasme voor iedere opdrachtgever aan de slag.

Kennis onderhoud van monumentale panden

Niet alleen de ervaring heeft geresulteerd in specifieke kennis met betrekking tot monumentaal onderhoud, ook de trainingen en opleidingen op dit gebied.

De Bresser vindt vakmanschap belangrijk, waardoor onze medewerkers opleidingen en trainingen hebben gehad op het gebied van monumentale panden. We zijn dan ook hard aan het werk om het ERM-keurmerk te behalen.

Bent u geïnteresseerd in onze werkzaamheden of wilt u meer informatie over het monumentaal onderhoud van de Bresser? Neem dan contact met ons op.

De Bresser specialist in het onderhoud van monumentale panden 

De Bresser is een onderhoudsbedrijf gericht op vastgoedonderhoud, monumentaal onderhoud en exclusief schilderwerk. Wij zien schilderen als een echt ambacht waar we trots op zijn. Wij hebben passie voor het schildersvak en voor het onderhouden van vastgoed en monumentale panden. We zijn niet voor niets al 90 jaar dé specialist op dit gebied. Daarbij gaan we altijd voor een duurzame samenwerking gebaseerd op wederzijds vertrouwen.

NEEM CONTACT OP MET ONS!

Vul ons contactformulier in en wij nemen binnen twee werkdagen contact met u op om u van de juiste informatie te voorzien.