Muren schilderen

Bent u op zoek naar een partner voor het schilderen van de muren van uw vastgoed, luxe villa of monument? Dan bent u bij de Bresser aan het juiste adres! Wij zijn dé partner op het gebied van muren schilderen. Bij de Bresser zijn we vooral gericht op het resultaatgericht samenwerken, ofwel het opbouwen van duurzame relaties met onze opdrachtgever.

We zijn gespecialiseerd in vastgoedonderhoud, exclusief schilderwerk en monumentaal onderhoud. Dit betekent dat wij niet alleen gericht zijn op het schilderen van muren, maar dat we totaalonderhoud aanbieden. Dit doen we op basis van ketensamenwerking met onze partners. Wij coördineren het gehele proces zodat u alleen met ons hoeft te schakelen voor het gehele onderhoud van uw pand.

Muren schilderen op basis van resultaatgericht samenwerken

We denken vanaf het eerste moment mee met onze opdrachtgever. Dit doen we met behulp van een ketensamenwerking.

We beschikken over een groot netwerk aan professionele partners. Denk bijvoorbeeld aan partners op het gebied van timmerwerkzaamheden en gevelrenovatie. Op deze manier kunnen we u voorzien in meer dan alleen het schilderen van muren. Onze kracht ligt in het opbouwen van duurzame samenwerkingsverbanden. Dit doen we door te werken met vaste, bekwame medewerkers. Daarnaast is transparantie en eerlijke communicatie erg belangrijk voor het opbouwen van deze relaties. Niet alleen met de opdrachtgever, maar ook met de eindgebruiker.

Muren schilderen met behulp van scenario’s

Voor duidelijkheid en openheid werken we met scenario’s.

Dankzij deze scenario’s weet u als opdrachtgever precies wat u de komende jaren te wachten staat, ook op het gebied van kosten. We stellen vooraf meerdere scenario’s op die we voorleggen aan de opdrachtgever. Die mag zelf een scenario kiezen dat hem of haar het meeste aanspreekt. Volgens dit scenario gaan we aan de slag. Om een duidelijk overzicht te geven van de kosten van buitenschilderwerk maken we ook een meerjaren onderhoudsbegroting (MJOB).

Dankzij onze 90 jaar ervaring in het schildersvak weten we als geen ander hoe we complexe projecten op het gebied van buitenschilderwerk het beste aan kunnen pakken.

Muren laten schilderen door de Bresser

Bent u geïnteresseerd in een schilder als onderdeel van vastgoedonderhoud, exclusief schilderwerk of monumentaal onderhoud?
Of wilt u hier meer informatie over?
Neem dan contact met ons op.

NEEM CONTACT OP MET ONS!

Vul ons contactformulier in en wij nemen binnen twee werkdagen contact met u op om u van de juiste informatie te voorzien.