Gevelschilderwerken

Zoekt u een partner voor al uw gevelschilderwerken? Zoek dan niet verder. De Bresser is dé partner op het gebied van al uw schilderwerken, waaronder gevelschilderwerken. Wij zijn al 90 jaar dé specialist op dit gebied. Bij de Bresser hebben we ons vooral gespecialiseerd in vastgoedonderhoud, monumentaal onderhoud en exclusief schilderwerk. We weten hoe we de gevels van dit soort panden er weer als nieuw uit moeten laten zien. Hiervoor is meer nodig dan alleen schilderwerk. We bieden dan ook totaalonderhoud. We verzorgen de complete renovatie en restauratie van het pand. Dit doen we op basis van ketensamenwerking met een aantal professionele partners. Denk hierbij aan partners op het gebied van gevelreiniging en timmerwerkzaamheden. Wilt u ook dat uw gevel er weer als nieuw uitziet?

Gevelschilderwerken, wij coördineren dit proces

Wij nemen de verantwoordelijkheid voor het hele proces en zorgen ervoor dat uw gevel er weer als nieuw uit komt te zien.

U hoeft niet bang te zijn dat u nu met heel veel verschillende partijen moet communiceren, nee dit is niet nodig! Wij zorgen voor de communicatie met alle partijen waardoor u alleen maar contact hoeft te houden met ons. De werkzaamheden die wij opleveren zijn altijd van gewenst niveau. We stellen vooraf duidelijke scenario’s voor u op. Als opdrachtgever kiest u het gewenste scenario en volgens dit scenario gaan wij voor u aan de slag. Daarbij maken we ook een meerjaren onderhoudsbegroting (MJOB) voor u. Op deze manier heeft u een overzicht van de onderhoudskosten voor de komende jaren.

Om de kwaliteit, veiligheid en het vertrouwen te garanderen zorgen wij ervoor dat zoveel mogelijk dezelfde medewerkers bij u over de vloer komen.

Gevelschilderwerken van monumenten

Het bestaansrecht van de Bresser is voortgekomen uit het monumentaal onderhoud.

Dit betekent dat we al 90 jaar ervaring hebben in het monumentaal onderhoud. Hieronder verstaan we het onderhouden en volledig renoveren en restaureren van monumentale panden. Denk hierbij aan kloosters, kerken en monumenten. Dankzij 90 jaar ervaring in het renoveren en restaureren van monumentale panden hebben we al een grote diversiteit aan monumenten behouden. We hebben hele specifieke kennis in huis, waardoor we monumentale panden als geen ander kunnen onderhouden. Deze specifieke kennis komt voort uit de ervaring die we door de jaren heen hebben opgedaan. Aangezien veel van onze medewerkers al een lange tijd bij ons in dienst zijn, beschikken zij ook over deze kennis.

Erkende schilder van de Bresser

Bent u geïnteresseerd in erkende schilders als onderdeel van vastgoedonderhoud, exclusief schilderwerk of monumentaal onderhoud?
Of wilt u hier meer informatie over?
Neem dan contact met ons op.

NEEM CONTACT OP MET ONS!

Vul ons contactformulier in en wij nemen binnen twee werkdagen contact met u op om u van de juiste informatie te voorzien.