Erkende schilder

Zoekt u een erkende schilder? De Bresser is een erkend schildersbedrijf met een groot team aan vakbekwame schilders. Met maar liefst 90 jaar ervaring in het schildersvak én schilders die al jaren bij ons in dienst zijn zorgen we voor kwaliteit en deskundigheid. Deze ervaring dragen over van generatie op generatie zodat al onze schilders stuk voor stuk erkende schilders zijn. We zorgen voor een resultaatgerichte samenwerking, een langdurige relatie die gericht is op het beste resultaat. Dit is de reden dat we altijd aan de lange termijn denken, alleen op die manier bouwen we een sterke en duurzame relatie op. Daarnaast bieden we u specifieke vakkennis op het gebied van vastgoedonderhoud, exclusief schilderwerk en monumentaal onderhoud. Zo zorgen we voor onderhoudsbesparing op de lange termijn.

Erkende schilder in dienst bij de Bresser

We beschikken over vaste medewerkers die vaak al jaren bij ons in dienst zijn.

Lange dienstverbanden waarvan het langste contract zelfs 50 jaar oud is. Schilderwerk zit echt bij onze medewerkers in het bloed, ze leveren enkel en alleen vakwerk. Ons gezamenlijke doel? Esthetisch fraai en kwalitatief goed werk leveren en een tevreden opdrachtgever. Om dit te kunnen verwezenlijken maken wij gebruik van de juiste expertise en vakkundige medewerkers. Ze zijn daarnaast enthousiast, hebben veel passie voor het schildersvak en gaan vol overgave aan de slag met uw exclusieve schilderwerk. We zijn, zoals je dat vroeger noemde, meesters in ambacht.

Het doel van onze erkende schilder

We zijn actief betrokken bij de opdrachtgever maar ook bij de uiteindelijke eindgebruiker.

De wensen van beide partijen zijn onze grootste prioriteit. Vanuit deze wensen gaan we voor u aan de slag. Hierbij zorgen we voor transparantie en heldere communicatie. Bij de Bresser vinden we duidelijke communicatie namelijk heel erg belangrijk. Dit komt omdat wij altijd streven naar duurzame klantrelaties. Wij zijn van mening dat de basis van een goede relatie en samenwerking ligt bij communicatie, transparantie en het vertrouwen.

We zijn flexibel, gaan netjes te werk en schilderwerk is de grote passie van onze medewerkers. Wij gaan vol overgave voor u aan de slag met vastgoedonderhoud, monumentaal onderhoud of exclusief schilderwerk. Bent u benieuwd of uw pand binnen deze categorie valt? Of wilt u meer informatie over onze werkzaamheden? Neem dan contact met ons op.

Erkende schilder van de Bresser

Bent u geïnteresseerd in erkende schilders als onderdeel van vastgoedonderhoud, exclusief schilderwerk of monumentaal onderhoud?
Of wilt u hier meer informatie over?
Neem dan contact met ons op.

NEEM CONTACT OP MET ONS!

Vul ons contactformulier in en wij nemen binnen twee werkdagen contact met u op om u van de juiste informatie te voorzien.