Erkend schildersbedrijf

Zoekt u een erkend schildersbedrijf? Dan hoeft u niet verder te zoeken. De Bresser is een erkend schildersbedrijf met maar liefst 90 jaar ervaring in het schildersvak. We zijn als bedrijf gespecialiseerd in vastgoedonderhoud, monumentaal onderhoud en exclusief schilderwerk. Wij streven altijd naar het opbouwen van een duurzame relatie met onze opdrachtgever. Hierbij is transparante en duidelijke communicatie van groot belang. We garanderen kwaliteit, vakbekwaamheid en betrouwbaarheid. Dit kunnen wij garanderen dankzij onze vaste groep schilders die bij de Bresser in dienst zijn. Ze hebben jarenlang ervaring en blijven zich voortdurend ontwikkelen binnen het schildersvak. Wij zien schilderen als een echt ambacht waar we trots op zijn. Wij hebben passie voor het schildersvak en voor het onderhouden van vastgoed en monumentale panden. We zijn niet voor niets al 90 jaar dé specialist op dit gebied.

Wilt u meer weten over de Bresser als erkend schildersbedrijf? Lees dan verder.

.

Duurzaam en milieuvriendelijk erkend schildersbedrijf

People, Planet en Profit

Het Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen heeft bij de Bresser hoge prioriteit. Ons beleid is gebaseerd op de 3 P’s: People, Planet en Profit. We investeren in onze medewerkers aangezien zij het verschil maken. Hierbij zorgen we voor een diversiteit in leeftijden, nationaliteiten en sekse. We investeren in duurzame alternatieven zoals elektrisch rijden, een zonne-energiesysteem en duurzame, innovatieve producten. En tot slot maken we niet alleen winst maar dragen we ook bij aan de welvaart binnen de samenleving door het sponsoren van maatschappelijke evenementen en organisaties.

Als erkend schildersbedrijf bouwen wij duurzame relaties op met onze opdrachtgever

Hoe we dit aanpakken?

We zijn actief betrokken bij de opdrachtgever maar ook bij de uiteindelijke eindgebruiker. De wensen van beide partijen zijn onze grootste prioriteit. Vanuit deze wensen gaan we voor u aan de slag. Hierbij zorgen we voor transparantie en heldere communicatie. Bij de Bresser vinden we duidelijke communicatie namelijk heel erg belangrijk. Dit komt omdat wij altijd streven naar duurzame klantrelaties. Wij zijn van mening dat de basis van een goede relatie en samenwerking ligt bij communicatie, transparantie en het vertrouwen.

Onze toekomstwaarde voor u? We zorgen voor een resultaatgerichte samenwerking, een langdurige relatie die gericht is op het beste resultaat. Dit is de reden dat we altijd aan de lange termijn denken, alleen op die manier bouwen we een sterke en duurzame relatie op. Daarnaast bieden we u specifieke vakkennis op het gebied van vastgoedonderhoud, exclusief schilderwerk en monumentaal onderhoud. Zo zorgen we voor onderhoudsbesparing op de lange termijn.

Erkend schildersbedrijf de Bresser

Bent u geïnteresseerd in een erkend schildersbedrijf als onderdeel van vastgoedonderhoud, exclusief schilderwerk of monumentaal onderhoud?
Of wilt u hier meer informatie over?
Neem dan contact met ons op.

NEEM CONTACT OP MET ONS!

Vul ons contactformulier in en wij nemen binnen twee werkdagen contact met u op om u van de juiste informatie te voorzien.