Buitenschilderij

Bent u op zoek naar een partner voor uw buitenschilderij? Dan heeft u in de Bresser een juiste partner gevonden. Wij zijn gespecialiseerd in het buitenschilderwerk van vastgoedpanden, luxe villa’s en monumenten. Maar wij zijn niet alleen uw partner op het gebied van buitenschilderij, wij bieden meer dan dat. Het totaalonderhoud van uw pand is bij ons in goede handen. Wij werken samen met zorgvuldig geselecteerde partners op het gebied van bijvoorbeeld timmerwerkzaamheden. Op deze manier kunnen wij het totaalonderhoud van uw panden verzorgen. Dit doen we op basis van ketensamenwerking.

Het grote voordeel van deze ketensamenwerking? U hoeft niet met verschillende partijen te schakelen. Enkel met de Bresser. Wij nemen namelijk de verantwoordelijkheid voor het organiseren van dit totaalonderhoud op ons. Op deze manier hoeft u alleen te schakelen met ons voor het gehele onderhoud van uw vastgoedpand, monument of luxe villa.

Buitenschilderij, al 90 jaar ervaring

Ons schildersbedrijf bestaat al 90 jaar. Dit wil zeggen dat wij door de jaren heen al veel ervaring opgedaan hebben op het gebied van buitenschilderij.

Wij zijn een echt familiebedrijf met veel kennis over diverse soorten schilderwerken. Hierdoor weten we als geen ander hoe we complexe projecten het beste aan kunnen pakken. Maar door de jaren heen hebben we ook diverse keurmerken behaald. Op deze manier tonen we aan dat we het belangrijk vinden om voortdurend te blijven leren en onszelf te blijven ontwikkelen op verschillende vlakken. En u weet precies met wat voor bedrijf u te maken heeft. Zo zijn we VCA-gecertificeerd, hebben we de VGO-keur behaald en zijn we actief bij OnderhoudNL garantie. Wilt u meer informatie over deze keurmerken en wat dat voor u als opdrachtgever betekent? Lees dan de pagina’s waarin we u meer vertellen over VGO-keur, VCA en OnderhoudNL garantie.

Buitenschilderij op basis van resultaatgericht samenwerken

Onze kracht ligt in het opbouwen van duurzame samenwerkingsverbanden.

Onze kracht ligt in het opbouwen van duurzame samenwerkingsverbanden. Dit doen we door te werken met vaste, bekwame medewerkers. Daarnaast is transparantie en eerlijke communicatie erg belangrijk voor het opbouwen van deze relaties. Niet alleen met de opdrachtgever, maar ook met de eindgebruiker. Voor duidelijkheid en openheid werken we met scenario’s. Dankzij deze scenario’s weet u als opdrachtgever precies wat u de komende jaren te wachten staat, ook op het gebied van kosten. Om een duidelijk overzicht te geven van de kosten van buitenschilderwerk maken we ook een meerjaren onderhoudsbegroting (MJOB).

Buitenschilderij door de Bresser

Bent u geïnteresseerd in buitenschilderwerk als onderdeel van vastgoedonderhoud, exclusief schilderwerk of monumentaal onderhoud?
Of wilt u hier meer informatie over?
Neem dan contact met ons op.

NEEM CONTACT OP MET ONS!

Vul ons contactformulier in en wij nemen binnen twee werkdagen contact met u op om u van de juiste informatie te voorzien.