Buitenmuur verven

Wilt u een buitenmuur laten verven? De Bresser is al 90 jaar dé specialist op het gebied van diverse soorten schilderwerken waaronder het verven van buitenmuren. Wij zijn een onderhoudsbedrijf dat totaalonderhoud biedt. Dit betekent dat u bij ons niet alleen terecht kunt voor het verven van de buitenmuren maar ook voor andere werkzaamheden wat betreft het opknappen van een pand. We coördineren dit hele proces. Hiervoor werken we samen met een aantal professionele partners zoals een partner op het gebied van timmerwerkzaamheden. Het voordeel voor u? U hoeft maar met één partij te communiceren. Wij nemen namelijk de coördinatie op ons, zo hoeft u alleen met de Bresser contact te hebben en niet met tien verschillende partijen voor de restauratie van uw pand.

Bent u op zoek naar echte ambacht, passie voor het schildersvak, duidelijke communicatie en transparantie? Lees dan verder.

Een buitenmuur verven op een duurzame manier

Het Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen heeft bij ons hoge prioriteit. We hebben ons beleid gebaseerd op de 3p’s ofwel People, Planet en Profit.

Dit betekent dat we investeren in onze medewerkers omdat zij een belangrijk onderdeel van ons bedrijf zijn. Daarnaast investeren we in duurzame alternatieven. Denk hierbij aan elektrisch rijden, een zonne-energiesysteem en duurzame, innovatieve producten die gebruikt worden op de werkvloer. Maar wij investeren ook in de maatschappij. We maken niet alleen winst maar dragen ook bij aan de lokale welvaart. Dit doen we door maatschappelijke evenementen en organisaties te sponsoren.

Hierbij gaan we niet alleen voor duurzaamheid op het gebied van de aarde maar we streven ook naar duurzame relaties met onze klanten. We staan voor openheid en transparantie en gaan voor de volle 100% voor een duurzame samenwerking gebaseerd op wederzijds vertrouwen. Met veel van onze klanten werken we dan ook al jarenlang samen.

U kiest zelf het gewenste scenario

Uw buitenmuur verven kan op verschillende manieren. Wij zijn een onderhoudsbedrijf gespecialiseerd in grote panden zoals vastgoedonderhoud, monumentaal onderhoud en exclusieve schilderwerken.

Voor we aan de slag gaan met het onderhoud stellen we altijd meerdere scenario’s op. U kiest zelf welk scenario het meest gewenst is. Op deze manier komt u niet voor verrassingen te staan op het gebied van kosten of werkzaamheden die gedaan worden. Daarnaast stellen we ook nog een meerjaren onderhoudsbegroting op (MJOB). Dit maakt het kostenplaatje erg overzichtelijk en zorgt voor duidelijkheid bij onze opdrachtgevers.

Buitenmuur verven met passie voor ambacht door de Bresser

Bent u op zoek naar echte ambacht, passie voor het schildersvak, duidelijke communicatie en transparantie?

Bent u geïnteresseerd in buitenschilderwerk als onderdeel van vastgoedonderhoud, exclusief schilderwerk of monumentaal onderhoud?
Of wilt u hier meer informatie over?
Neem dan contact met ons op.

NEEM CONTACT OP MET ONS!

Vul ons contactformulier in en wij nemen binnen twee werkdagen contact met u op om u van de juiste informatie te voorzien.