Buitenmuren schilderen

Bent u op zoek naar een partner voor het schilderen van buitenmuren? Dan bent u op de goede website terecht gekomen. De Bresser is een onderhoudsbedrijf dat al 90 jaar gespecialiseerd is in diverse soorten schilderwerken, waaronder buitenmuren schilderen. Onze focus ligt op het resultaatgericht samenwerken. Dit betekent dat wij duurzame relaties opbouwen met onze klanten waarbij openheid en transparantie centraal staan. Wij zijn dan ook trots op het feit dat we al jarenlang samenwerken met onze klanten.

Al 90 jaar zijn we dé specialist op het gebied van schilderwerken. Wij hebben ons gericht op het vastgoedonderhoud, monumentaal onderhoud en exclusief schilderwerk. Door de jaren heen hebben wij al diverse vastgoedpanden, monumentale panden en luxe villa’s op mogen knappen onder andere door het schilderen van de buitenmuren.

Buitenmuren schilderen als onderdeel van totaalonderhoud

Bij de Bresser bieden we totaalonderhoud, het schilderen van de buitenmuren is hier een onderdeel van.

Wilt u alleen de buitenmuren opknappen? Dan doen wij dit voor u. Maar wenst u het gehele pand op te laten knappen? Dan bieden wij totaalonderhoud. Dit doen wij door samen te werken met een aantal professionele partners bijvoorbeeld op het gebied van timmerwerkzaamheden. Deze ketensamenwerking zorgt ervoor dat wij de restauratie van uw pand van A tot Z kunnen verzorgen. Tegelijkertijd ontzorgen we u ook, want u hoeft hierdoor geen contact te onderhouden met diverse partijen voor de restauratie. Enkel contact met de Bresser is voldoende, wij coördineren namelijk het gehele proces. Dit is voor u wel zo gemakkelijk.

Buitenmuren schilderen: u kiest zelf het best werkende scenario

Voor duidelijkheid en openheid werken we met scenario’s.

Dankzij deze scenario’s weet u als opdrachtgever precies wat u de komende jaren te wachten staat, ook op het gebied van kosten. We stellen vooraf meerdere scenario’s op die we voorleggen aan de opdrachtgever. Die mag zelf een scenario kiezen dat hem of haar het meeste aanspreekt. Volgens dit scenario gaan we aan de slag. Om een duidelijk overzicht te geven van de kosten van buitenschilderwerk maken we ook een meerjaren onderhoudsbegroting (MJOB).

Buitenmuren schilderen met passie voor ambacht door de Bresser

Bent u op zoek naar echte ambacht, passie voor het schildersvak, duidelijke communicatie en transparantie?

Bent u geïnteresseerd in buitenschilderwerk als onderdeel van vastgoedonderhoud, exclusief schilderwerk of monumentaal onderhoud?
Of wilt u hier meer informatie over?
Neem dan contact met ons op.

NEEM CONTACT OP MET ONS!

Vul ons contactformulier in en wij nemen binnen twee werkdagen contact met u op om u van de juiste informatie te voorzien.