Binnenschilderwerk

Bent u op zoek naar een partner op het gebied van binnenschilderwerk? Dan bent u bij de Bresser aan het juiste adres. Wij zijn gespecialiseerd in binnenschilderwerk op het gebied van vastgoedonderhoud, exclusief schilderwerk en monumentaal onderhoud. Hierbij zorgen we voor duidelijke en transparante communicatie, met zowel de opdrachtgever als de eindgebruiker. Wilt u meer weten over het binnenschilderwerk van de Bresser? Lees dan verder.

Binnenschilderwerk als onderdeel van totaalonderhoud

Bij de Bresser bieden we niet alleen binnenschilderwerk, maar we zorgen voor het totaalonderhoud van uw pand, villa of monument.

Dit doen we in samenwerking met ons grote netwerk professionele partners. Denk hierbij aan partners op het gebied van gevelrenovatie en timmerwerkzaamheden. In samenwerking met deze bedrijven bieden we totaalonderhoud. Op deze manier hoeft u niet zelf te schakelen met al deze verschillende partijen. Dat doen wij voor u! De Bresser coördineert het gehele project, zo heeft u slechts één aanspreekpunt.

Daarbij bieden wij duidelijke communicatie en openheid. U weet altijd waar u als opdrachtgever aan toe bent. Dit komt doordat wij gebruik maken van scenario’s. Voorafgaand aan de werkzaamheden stellen we verschillende scenario’s op. U kiest als opdrachtgever zelf welk scenario het beste aansluit bij uw wensen. Op basis van dit plan gaan we dan aan de slag. We stellen ook meteen een meerjaren onderhoudsbegroting voor u op (MJOB), op deze manier weet u ook meteen wat u de komende jaren voor kosten kunt verwachten.

90 jaar ervaring in binnenschilderwerk

De Bresser is een bedrijf met maar liefst 90 jaar ervaring in het schildersvak.

Wij hebben zeer bekwame schilders in dienst, waarvan sommigen al jaren bij de Bresser werken. Ons langste dienstverband loopt maar liefst 50 jaar. Hierdoor is een echte de Bresser familie ontstaan. Ook hebben wij door de jaren heen verschillende keurmerken weten te behalen. Zo zijn wij VCA-gecertificeerd. Dit is dé standaard op het gebied van veilig, gezond en duurzaam werken. Daarnaast hebben wij ons actief aangesloten bij OnderhoudNL garantie en hebben wij in 2019 ook het VGO-keurmerk behaald.

Wilt u meer informatie over onze keurmerken? Lees dan de pagina’s over VGO-keurVCA en OnderhoudNL garantie.

Binnenschilderwerk door de Bresser

Bent u geïnteresseerd in binnenschilderwerk als onderdeel van vastgoedonderhoud, exclusief schilderwerk of monumentaal onderhoud?
Of wilt u hier meer informatie over?
Neem dan contact met ons op.

NEEM CONTACT OP MET ONS!

Vul ons contactformulier in en wij nemen binnen twee werkdagen contact met u op om u van de juiste informatie te voorzien.