Binnenschilder

Bent u op zoek naar een binnenschilder voor het binnenschilderwerk? Dan is de Bresser de partner die u zoekt. De Bresser is een onderhoudsbedrijf dat al 90 jaar gespecialiseerd is in onder andere het leveren van binnenschilders. We zijn vooral gericht op het schilderwerk op het gebied van vastgoedonderhoud, monumentaal onderhoud en schilderwerken van luxe villabouw. Wat wij belangrijk vinden? Duidelijke en transparante communicatie met zowel de opdrachtgever als de eindgebruiker. Wilt u meer weten over het inhuren van een binnenschilder van de Bresser? Lees dan verder.

.

Naast een binnenschilder leveren we ook totaalonderhoud

We bieden bij de Bresser meer dan alleen maar binnenschilders. U kunt bij ons terecht voor totaalonderhoud, dit doen we op basis van ketensamenwerking.

Deze samenwerking is gebaseerd op ons grote netwerk aan professionele partners. Denk hierbij aan partners op het gebied van gevelrenovatie en timmerwerkzaamheden. Het voordeel is dat u niet hoeft te schakelen met meerdere partijen. Waarom? Dat doen wij voor u! Wij zorgen namelijk voor een samenwerking met deze bedrijven maar we verzorgen ook de coördinatie waardoor u maar één aanspreekpunt heeft. Op die manier verzorgen we het hele onderhoud van A tot Z én daarbij ontzorgen we u ook. Dit scheelt u namelijk een hoop schakelen met verschillende partijen.

Hierbij streven we naar openheid en duidelijke communicatie. Wij vinden het belangrijk dat u als opdrachtgever op de hoogte bent van alles wat er speelt. Hierdoor weet u precies waar u aan toe bent. Hoe we dit doen? We maken gebruik van scenario’s. Voorafgaand aan de werkzaamheden stellen we verschillende scenario’s en een meerjaren onderhoudsbegroting (MJOB) op. Op deze manier weet u precies wat u van ons kunt verwachten, ook op het gebied van de kosten.

90 jaar ervaring als binnenschilder

Als de Bresser hebben we maar liefst 90 jaar ervaring in de schildersbranche.

We hebben zeer bekwame schilders in dienst waarvan sommige schilders al jaren bij ons werken. We spreken dan ook wel van onze de Bresser familie aangezien ons langste dienstverband al 50 jaar loopt. Samen vinden wij het belangrijk om u te laten zien wat voor expertise wij in huis hebben. Daarom hebben wij een aantal keurmerken behaald. Zo zijn we VCA-gecertificeerd, hebben we de VGO-keur behaald en zijn we actief aangesloten bij OnderhoudNL garantie.

Wilt u meer informatie over onze keurmerken? Lees dan de pagina’s over VGO-keurVCA en OnderhoudNL garantie.

Binnenschilder van de Bresser

Bent u geïnteresseerd in een binnenschilder als onderdeel van vastgoedonderhoud, exclusief schilderwerk of monumentaal onderhoud?
Of wilt u hier meer informatie over?
Neem dan contact met ons op.

NEEM CONTACT OP MET ONS!

Vul ons contactformulier in en wij nemen binnen twee werkdagen contact met u op om u van de juiste informatie te voorzien.