Over Ons

De Bresser Schilderwerken in Ravenstein is een middelgroot schildersbedrijf met een lange historie. In 2013 hebben we ons 85-jarig jubileum gevierd!

Wij zijn gespecialiseerd in onderhoudsschilderwerk en alles wat daarbij komt kijken, zoals de inspectie van de staat van onderhoud van onroerend goed, het opstellen van meerjarenbegrotingen, de organisatie van onderhoudswerkzaamheden en technische - en kleuradvisering. We hebben veel ervaring met onderhoud en renovatie van oude panden.

Onze medewerkers zijn stuk voor stuk vakmensen, die hun kennis en kunde op peil houden door bijscholing. Sinds 2000 is De Bresser Schilderwerken VCA -gecertificeerd. Al onze medewerkers zijn in het bezit van een geldig VCA certificaat: zij doen hun werk niet alleen goed, maar ook veilig en verantwoord. Daarnaast zijn wij een AF-erkend schilder- en afwerkingsbedrijf. Dat geeft u een extra garantie van vakmanschap.

De Bresser Schilderwerken vindt het niet alleen belangrijk kwalitatief goed werk te leveren. We hechten ook sterk aan een goed contact met klanten: het liefst bouwen wij een langdurige relatie met hen op. Zeker 90% van onze klanten is vaste klant. Voor velen van hen inspecteren en onderhouden wij het onroerend goed al jarenlang.

Historie

In 1928 begon Gérard de Bresser een schildersbedrijf in het centrum van Ravenstein. Dertig jaar later nam zijn zoon Toon het bedrijf over. In de jaren daarna verhuisde De Bresser Schilderwerken meerdere malen, omdat het gestaag groeiende bedrijf steeds meer ruimte nodig had. In 1978 nam De Bresser zijn intrek in het huidige pand aan de Verver op industrieterrein ’t Kolkske in Ravenstein.

In 1992 heeft Gérard de Bresser, de derde generatie, het roer overgenomen. Onder zijn leiding is het bedrijf uitgegroeid tot een allround schildersbedrijf met een uitgebreide kring van voornamelijk vaste klanten.